یک‌شنبه 02 اردیبهشت 1403 - 21 Apr 2024
تاریخ انتشار: 1399/10/26 03:57
کد خبر: 15073

با خوردن این میوه بهشتی کرونا نمی گیرید

دو مطالعه همزمان اثر ضد ویروسی عصاره انار را مشخص کرد. این میوه و عصاره آن از جمله پلی فنول های موجود در آن به مقاومت در برابر کرونا کمک می کند.

دو مطالعه همزمان اثر ضد ویروسی عصاره انار را مشخص کرد. این میوه و عصاره آن از جمله پلی فنول های موجود در آن به مقاومت در برابر کرونا کمک می کند.

 

سایر دارو‌های گیاهی نیز تحت آزمایش‌های بالینی قرار دارند. در چین از همان ابتدای شیوع بیماری همه گیر، از دارو‌های گیاهی سنتی برای درمان کووید ۱۹ استفاده شده است.

 

ali_daie_2

 

عصاره انار جادو می‌کند. میوه انار برای دیابت نوع ۲، تصلب شرایین، بیماری‌های قلبی عروقی، التهاب و سرطان، کم خونی و برای سوختگی و سو هاضمه توصیه می‌شود. جای تعجب نیست که دانشمندان این گیاه را در برابر عفونت‌های مختلف امتحان کرده اند.

 

آزمایشات روی کشت سلولی عفونت‌ها نشان داده است که عصاره پوست انار کاملاً در برابر عفونت‌های سیستم ایمنی مقاوم است. به عقیده دانشمندان ایرانی، گیاهان فیتوبیوتیک از جمله انار، از گروه پلی فنول‌های موجود در آن- تانن‌های قابل هیدرولیز، فلاونوئیدها، آنتوسیانین‌ها و سایر موارد - از نفوذ ویروس آنفلوانزا به سلول جلوگیری می‌کنند.

 

محققان دانشگاه Banja Luki در بوسنی و هرزگوین، به اتفاق همکاران صربستانی، تصمیم گرفتند آزمایش کنند که آیا پلی فنول‌های عصاره پوست انار بر ضد کرونا نیز کار می‌کنند. دانشمندان با استفاده از شبیه سازی‌های رایانه‌ای دریافتند که مواد حاصل از پوست انار با هر چهار پروتئین که انتشار پاتوژن به آن‌ها بستگی دارد، برهم کنش دارند.

 

این ویروس از طریق پروتئین S وارد سلول بدن می‌شود به گیرنده سلولی ACE۲ می‌چسبد و سپس پروتئین از سرمین 2 (TMPRSS۲) از طریق غشا ایجاد می‌شود و آن را می‌شکند تا ایمنی بدن را در برابر کرونا افزایش دهد.//باشگاه خبرنگاران جوان

 

 

پیشگیری از ابتلا به کرونا نیازمند مصرف میوه و سبزی است:

فاطمه پوربهی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کرونا، ویروسی که این روزها گریبان گیر کشور ما نیز شده‌است اما با انجام راهکارهای تغذیه‌ای و با تقویت سیستم ایمنی می‌توان تا حدود زیادی از ابتلا به این ویروس جلوگیری کرد.

 

وی بیان کرد: مهمترین اصل در تغذیه برای داشتن بدنی سالم، رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه است.

 

پوربهی ادامه داد: کالری دریافتی هر فرد باید متناسب با نیاز شخص باشد و در این دوره از انجام رژیم های غذایی بسیار کم کالری و سخت مانند رژیم‌های با کالری کمتر از یکهزار و ۲۰۰ خودداری شود.

 

وی افزود: در چنین وضعیتی مصرف میوه و سبزی باید به صورت جدی رعایت شود زیرا این ۲ گروه به دلیل داشتن مقادیر فراوانی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان‌ها به سیستم ایمنی در پیشگیری از ابتلا به کرونا کمک می‌کند.

 

پوربهی اظهار داشت: میوه‌های رنگی‌تر با ویتامین سی بالا مانند پرتقال، نارنگی یا انار به علاوه سبزیجات برگ سبز تیره مثل کاهو یا اسفناج انتخاب‌های خوبی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا محسوب می‎شود.

 

پوربهی گفت: علاوه بر این، ویتامین آ از جمله ویتامین‌هایی است که در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است و هویج و کدو تنبل نیز منابع خوبی از ویتامین آ محسوب می‌شود.  

 

وی گفت: اضافه کردن کدو تنبل به جای سیب زمینی به دال عدس که به ذائقه مردم استان بوشهر نیز نزدیک است یکی از راه‌‎های بهبود دریافت ویتامین آ برای افراد است.


پوربهی ادامه داد: نارنج نیز از جمله طعم دهنده‎‌های خوب غذایی است که در این فصل نیز به وفور یافت می شود و راه دیگری برای دریافت ویتامین سی و تقویت سیستم ایمنی بدن محسوب می شود.


وی یادآور شد: چای سبز و قهوه نیز به دلیل داشتن مقادیر مناسبی از آنتی اکسیدان ها به طور روزانه و در حد یک فنجان توصیه می‌شود.


این کارشناس تغذیه اظهار داشت: مغزها مانند گردو، پسته، بادام نیز به دلیل دارا بودن مقادیر خوبی از آهن و روی نقشی مهم در انجام واکنش‌ها و عملکردهای ایمنی در بدن دارند و توصیه می‌شود که حداقل یک واحد به طور روزانه مصرف شود.


وی تاکید کرد: در کنار این توصیه‌ها تاکید بسیار زیادی به مصرف آب و مایعات شده است و به طور معمول یک خانم بزرگسال روزانه به ۸ تا ۱۰ لیوان و آقایان به ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب و مایعات نیاز دارند.


پوربهی بیان کرد: مصرف مناسبی از آب و مایعات در طول روز و به طور مستمر باعث دفع بهتر ویروس‌های احتمالی از دستگاه گوارش می‎شود همچنین یکی از راه های پیشنهادی برای تقویت سیستم ایمنی و مصرف مناسب از مایعات برای کودکان تهیه معجون‎های پر کالری و مقوی است‌.


وی یادآور شد: ترکیب شیر، موز یا خرما و مغزها مانند گردو و بادام به همراه جو دوسر یک میان وعده پر کالری و تقویت کننده سیستم ایمنی برای کودکان است.


پوربهی اضافه کرد: علاوه بر این موارد، با این که مصرف مناسب از گروه گوشت و پروتئین ضامن سلامتی و ایمنی در بدن است نکته مهم، توجه به نوع طبخ آن ماده پروتئینی است.


وی گفت: گوشت یا ماهی یا تخم مرغ باید به طور کامل پخت شده و نیم پز نباشند زیرا در غیر این صورت ریسک ابتلا به بیماری کرونا افزایش می‎یابد و از مصرف غذاهای فست فود و پرچرب باید خودداری و تا حد امکان غذاها در خانه طبخ و مصرف شود.

 

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/36eboe