قتل

کینه داشتن از بچگی منجر به قتل شد | جوان کینه ای عمویش را کشت

کدخبر : 40093

فرمانده انتظامی گراش گفت: قاتل 29 ساله که عموی خود را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود روانه دادسرا شد.

سرهنگ کرامت کریمی اظهار داشت: در آخرین روز از اردیبهشت ماه سال جاری پس از گزارش شهروندان پلیس 110 مبنی بر یک مورد درگیری منجر به قتل در زمین‌های کشاورزی در یکی از محلات شهرستان گراش، بلافاصله تیمی از کارآگاهان به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد، جوانی 29 ساله به دلیل اختلافات شخصی با عموی 50 ساله خود که در زمین‌های کشاورزی بوده است درگیر و با استفاده از ضربات چاقو آن را به قتل رسانده است.

فرمانده انتظامی گراش تصریح کرد: با سرعت عمل و تلاش مأموران انتظامی گراش،  قاتل  که از صحنه قتل متواری شده بود در کمتر از 48 ساعت شناسایی و پس از احضار به قتل عموی خود اقرار کرد.

سرهنگ کریمی با بیان اینکه قاتل در بازجویی اولیه اقرار کرد که به دلیل اینکه عمویم در کودکی من را مورد  ضرب و شتم قرار داده بود از وی کینه چندین ساله داشتم و در روز حادثه با ضربات متعدد چاقو او را به قتل رساندم، گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۳ نفر از بازدیدکنندگان
خبرداغ روز
‍‍‍
ارسال نظر:

‍‍‍
روی خط رسانه
تبلیغات متنی

قیمت تور کیش

Kim Kardashian

بلیط چارتر هواپیما

آراد برندینگ

سنگ فاخر

سویا استور

سیر کار

سیم جوش ساز

روغن موتور

آی روفرشی

روکش صندلی

آی ریمل

پیستو رینگ