شهرام عبدلی | ازدواج شهرام عبدلی | عشق شهرام عبدلی

ضجه های متین ستوده برای شهرام عبدلی | وضعیت شهرام عبدلی وخیم شد ؟

کدخبر : 37064

استوری جدید متین ستوده برای شهرام عبدلی وایرال شد

متین ستوده بازیگر باتجربه و جوان سینما و تلوزیون و از همکاران شهرام عبدلی با انتشار یک استوری نوشت : خدایا معجزه این استوری متین ستوده حسابی خبرساز شد متین ستوده پیش از این در سریال های مختلف ایفای نقش کرده بود که با شهرام عبدلی نیز همبازی بوده است و او از دوستان همکار او می باشد در ادامه تصویر استوری متین ستوده را می بینید . 

متین ستوده

خبر درباره بستری شدن شهرام عبدلی به‌انواع مختلف در فضای مجازی دست به دست می‌شود. امیر غفارمنش امروز از حالت افت هوشیاری او خبر داد و از مردم خواست برای او دعا کنند.

خبرنگار تسنیم در تماس دوباره با این بازیگر، به خبر امیدوارکننده‌ای دست پیدا کرد. غفارمنش از بازگشت هوشیاری شهرام عبدلی خبر داد و گفت: من 20 دقیقه پیش باخبر شدم که هوشیاری شهرام عبدلی بالا آمده است و فضای امیدوارکننده‌ای اتفاق افتاد، به‌گونه‌ای که الآن همه گروه این پروژه‌ای که در مشهد مشغول به کاریم، خوشحال‌اند.

وی به این نکته اشاره کرد: امیدوارم با دعای مردم همین‌طور وضعیت بهتر شود و عمل جراحی دوم هم با موفقیت انجام شود و شهرام عبدلی هرچه زودتر بهبودی‌اش را پیدا کند.

پیگیری‌ها از آخرین وضعیت شهرام عبدلی نشان می‌دهد هم‌اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه آی‌سی‌یو (ICU) بیمارستان قائم مشهد به‌سر می‌برد و سطح هوشیاری این بازیگر رو به افزایش است. در زمان حاضر به‌دلیل درگیری ارگان‌های حیاتی مغزی شرایط غیرقابل پیش‌بینی دارد.

عمل جراحی اولی که به‌روی مغز او انجام شده موفقیت‌آمیز بوده است، البته عمل جراحی دوم به عملکرد ارگان‌های حیاتی و شرایط جسمانی شهرام عبدلی بستگی دارد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱۸ نفر از بازدیدکنندگان
‍‍‍
ارسال نظر:

  • ناشناس
    0

    اونایی کل باید بمیرن موندن اونوقت این جوون بیچاره توی این وضعیت ...
    انشاءالله زودتر خوب شه

‍‍‍
روی خط رسانه
تبلیغات متنی

قیمت تور کیش

دانلود جوکر

Kim Kardashian

بلیط چارتر هواپیما

آراد برندینگ

سنگ فاخر

سویا استور

سیر کار

سیم جوش ساز

روغن موتور

آی روفرشی

روکش صندلی

آی ریمل

پیستو رینگ