تعطیلی واحد صنفی | برودت هوا

تعطیلی واحد های صنفی از ساعت 20 باید تعطیل شوند !

کدخبر : 35054

جزئیات تعطیلی واحد های صنفی مشهد از ساعت 20 مشخص شد

به گزارش رصدورزشی : جزئیاتی از تعطیلی واحد های صنفی از ساعت 20 را در ادامه می خوانید .

رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: بر اساس مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی تمام واحدهای صنفی، مجتمع‌های صنفی و پاساژهای مشهد به غیر از واحدهای عرضه‌کننده کالاهای اساسی و ضروری به علت برودت هوا و مدیریت مصرف انرژی از مورخ ۲۱ تا ۲۳ دی ماه باید از ساعت ۲۰ نسبت به تعطیلی واحد صنفی خود اقدام کنند.

هادی مخملی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دستورالعمل مصوبه ستاد انرژی خراسان رضوی در پی بروز سرمای شدید و لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی اظهار کرد: امکان دارد این محدودیت فعالیت تا روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده نیز تمدید شود که البته این مساله نیز بستگی به شرایط جوی خراسان رضوی دارد.

رئیس اتاق اصناف مشهد تصریح کرد: از کسبه و واحدهای صنفی در مشهد درخواست می‌شود ضمن عمل به دستورالعمل ستاد انرژی خراسان رضوی، در مصرف برق و کاهش میزان روشنایی همکاری‌های لازم را برای داشتن یک شبکه پایدار به عمل آورند.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
‍‍‍
ارسال نظر:

‍‍‍
روی خط رسانه
تبلیغات متنی

قیمت تور کیش

دانلود جوکر

Kim Kardashian

بلیط چارتر هواپیما

آراد برندینگ

سنگ فاخر

سویا استور

سیر کار

سیم جوش ساز

روغن موتور

آی روفرشی

روکش صندلی

آی ریمل

پیستو رینگ