پنج‌شنبه 09 فروردین 1403 - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار: 1401/06/19 07:18
فرشته حسینی| فرشته حسینی
کد خبر: 26910

اشک های فرشته حسینی برای نوید محمدزاده در ونیز| فرشته حسینی روی فرش قرمز

تصاویری از حاشیه حضور نوید محمدزاده و فرشته حسینی در جشنواره هفتاد و نهم فیلم ونیز که پربازدید شده است.

فرشته حسینی بازیگر ایرانی_ افغانستانی است که در فیلم های معدودی بازی کرده اما توانسته استعداد بالای خود را در این زمینه به همگان نشان دهد. ماجرای ازدواج فرشته حسینی با نوید محمدزاده تا مدت ها جنجال و خبر داغی برای رسانه ها بود و نظر کاربران زیادی را به خود جلب کرد. فرشته حسینی با ازدواجش بیشتر معروف شد و توانست از این طریق خود را بر سر زبان ها بیندازد. فرشته حسینی عاشق نوید محمدزاده است و این موضوع را در مراسم های مختلف به هر طریقی بیان می کند. ماجرای ازدواج فرشته حسینی با نوید را می توانید در ادامه بخوانید.​

فرشته حسینی

بیوگرافی فرشته حسینی

فرشته حسینی متولد 6 اردیبهشت 1376 در تهران ، بازیگر سینما و تئاتر است. وی از پدر و مادری مهاجر و افغانستانی‌تبار در تهران زاده شد. او در خانواده‌ای پرجمعیت به دنیا آمد و شش خواهر و یک برادر دارد.وی تحصیلکرده مقطع دیپلم می باشد و در زمان کودکی برای تامین هزینه های مدرسه خود مجبور بود تا دیر وقت در یک کارگاه خیاطی کار کند تا کمک خرج خانواده باشد .فرشته حسینی می گوید: روزهای سختی بود که هیچ وقت فراموش نمی کنم ، روزهای که از خستگی زیادی روی چرخ خیاطی خواب می رفتم. در زمان کودکی برای تامین هزینه های مدرسه خود مجبور بودم تا دیر وقت در یک کارگاه خیاطی کار کنم تا کمک خرج خانواده هم برای تامین معاش باشم روزهای سختی بود که هیچ وقت فراموش نمی کنم ، روزهای که از خستگی زیادی روی چرخ خیاطی خواب می رفتم.

 فرشته حسینی

فرشته حسینی از مستند تا سینما

اولین بار با فیلم مستند «من یک دختر شادم» به کارگردانی سامره رضایی در سال 1394 جلوی دوربین رفت تا اینکه یکسال بعد در فیلم «رفتن» نوید محمدی بازی کرد. فیلم «رفتن» که نازنین بیاتی و بهرنگ علوی نیز حضور داشتند نماینده کشور افغانستان در جشنواره اسکار سال 2016 بود.

از تئاتر موزیکال تا حرفه ای فرشته حسینی

بخاطر حساسیت خانوادم بشتر در تئاتر های موزیکال و فرم بازی می کردم سپس در تئاتر رسمی تر هم روی صحنه رفتم و در کنار تئاتر بازی در فیلم سینمایی و مستند را نیز شروع کردم.

فرشته حسینی

بازگشت فرشته حسینی به افغانستان

اوایل می خواستم به افغانستان برگردم و آنجا فعالیت کنم اما شرایط فعالیت در افغانستان هنوز مهیا نمی بینم و دوستان افغانستانی ام برایم مانع تراشی کرده اند.

فرشته حسینی تا 10 سالگی

اولین بار سال 1376 وقتی 9 ساله بود در دوره دو ساله آموزش بازیگری زیر نظر اساتیدی چون اصغر محبی ، محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور شرکت کرد.جایزه فرسته حسینی برای بهترین بازیگر خانوم حسینی سال 1395 با فیلم «رفتن» که با حضور بازیگران ایرانی و افغانی ساخته شده است توانست از جشنواره بین المللی مراکش جایزه بهترین بازیگر زن را بگیرد.

فرشته حسینی

شروع فعالیت فرشته حسینی

فعالیت خود را از سال 1385 وقتی 9 ساله بود با شرکت در دوره های آزاد آموزش بازیگری زیر نظر اساتیدی چون اصغر محبی ، محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور شروع کرد. فعالیتم در تئاتر را از همان دوره ابتدایی شروع کردم. اولین کارم را در چهارم ابتدایی کارگردانی کردم که در سطح استان تهران مقام دوم را بدست آورد ، از آن زمان علارقم مخالفت خانواده این رشته را با جدیت دنبال کردم. من به عنوان دختری که اصالت افغانی دارم مدتی دچار افسردگی شدید بودم و فکر می کردم هرچه تلاش می کنم نمی توانم پیشرفت کنم و این شد که تصمیم گرفتم به دلیل علاقه شدیدم به بازیگری وارد این عرصه شده و صدا و زبان دختران افغانی باشم که حرف دلشان را میزنند از این رو تصمیم گرفتم که به طور جدی این حرفه را دنبال کنم .

فرشته حسینی

بازگشت فرشته حسینی به افغانستان

اوایل می خواستم به افغانستان برگردم و آنجا فعالیت کنم اما شرایط فعالیت در افغانستان هنوز مهیا نمی بینم و دوستان افغانستانی ام برایم مانع تراشی کرده اند.

اگرچه فرشته حسینی در برنامه زنده تلویزیونی ، در دفاع از هنرمندان و سینماگران ایرانی برآمد، اما همواره از نگاه‌های تبعیض آمیزی که در جامعه نسبت به پناهجویان افغان وجود دارد، گلایه داشته است.

چندی پیش این بازیگر، دل‌نوشته‌ای را در فضای مجازی منتشر ساخت که متن آن به این شرح بود:

"متولد ایرانم، از پدر و مادری افغانستانی. چی باعث می‌شود کسی فکر بکند من نباید از حقوق انسانی بهره مند باشم؟ کی تصمیم می‌گیرد که اجازه داشتن عزت نفس، حقوق برابر و آرامش رو به من ندهد؟ چی باعث می‌شود وقتی می‌خواهید کسی رو مسخره کنید بگویید مثل افغانیا می‌ماند؟ چی توی من وجود دارد که آنقدر شما رو آزار می‌دهد؟"

در بخش دیگری از این دل‌نوشته آمده بود: "این مرزها قرار نیست که تعیین بکند که چه کسانی رو باید دوست داشته باشیم و از چه کسایی متنفر باشیم بدون این که ارتباطی برقرار شده باشد. قرار نیست هیچ مرزی مانع عشق ورزیدن و احترام بشود."


کپی لینک کوتاه خبر: https://rasadvarzeshi.com/d/4j5o8p